Vandaag was zij bij ons in de studio Lana Wolf in het tweede uur zal zij aanwezig zijn.
In het eerste uur aandacht voor onze oud collega Eef Mokkink hij is ons vorig jaar ontvallen, een goed presentator, maakte mooie gitaarmuziek en zong daarbij vele mooie liedjes.
Coen Staal voor zitter van de Stichting Nationale Inbraak Preventie weken, zij stuurden ons een persbericht; ” de consument is laks met het vernieuwen van sloten” Hij vertelde ons over nieuwe ontwikkelingen zodat de dief niet meer binnen kan komen. Wij zullen ongetwijfeld nog vaker contact met hem hebben. Onder de aandacht wilden wij de Voorlichtingsavond op 22 November van de Groene Welle, tegenwoordig het Zonne-College, en hetTV overzicht van Dan verschijnt Lana Wolf in de studio. Zij woont in Hattem is zangeres, zangcoach, radio Deejay bij radio Noord Holland en Ice Radio. Kortgeleden heeft zij weer een bezoek gebracht aan Nashville. Een wervelende verschijning, wij draaiden twee mooie nummers van haar “Good Hearted Women” en “Love be in the 70 Child” ook van favoriete artiesten heeft zij mooie nummers gekozen bv: “Gentle on my mind” van Glen Campbell en b.v. Chris Stapelton ” Amanda”. Binnenkort gaat zij weer het land in met haar bijzondere Country Show.
The American Country Legends A Night at the Opry.Het merendeel is een beetje ver weg om een avondje naar toe te gaan waarschijnlijk maar op 3 Mei komt zij naar de Stadsgehoorzaal KampenStadsgehoorzaal in Kampen. Dus wie weet een leuk idee om in 2019 naar toe te gaan.