Deze uitzending hebben wij geen studiogast, maar wel heel veel interviews en informatie d.m.v. agenda berichten. Allereerst hebben wij contact met Pierre Satink voorzitter van de stichting Metropool, zij organiseren op deze dag het Regio Zwolle Congres in theater de Spiegel. Men verwacht veel deelnemers. Jort Kelder hij opent de bijeenkomst om 14.00 uur. Thema van de dag Technologisering als kans. Burgemeester Henk Jan Meijer voorzitter van Regio Zwolle zal ook een kort welkoms woordje spreken. Er wordt een starter van het jaar gekozen en tevens de verkiezing van Ondernemer van het jaar. Wij zijn benieuw wie dit jaar weer verkozen worden door de onafhankelijke jury. Op 14 december is er Kerstmarkt in Hattem van 14 tot 21 uur. Ellen Vola van Ronduit Hattem Vertelde ons over alle activiteiten die er op deze dag zijn. Wij draaiden twee nummers van het Album van de Maand Delta, uitgevoerd door Mumfort & Sons – The Cave.
In het tweede uur een interview met Rob Bults van het Wereld beroemde VerhalenFestival in Zwolle op 21, 22 en 23 December kortom het is de moeite waard om daar een kijkje te gaan nemen aan Winters ZwolleWinters Zwolle op deze site uit u alles vinden wat er in de Hanzestad Zwolle te doen is. Afgelopen maandag opende Wethouder Liesbeth Vos de nieuwe lokatie van Interaktcontour aan de Callunastraat in Wezep. In wezel was een groter pand beschikbaar. Bij InteraktContour worden diverse dagbestedings activiteiten aangeboden voor mensen met hersenletsel. Voor meer informatie 06-10 24 27 75 of mail naar wezep@interaktcontour.nl
Tenslotte natuurlijk informatie over het TV overzicht van ons Active mensen van de TV Groep.
Volgende week zijn wij er weer met onze laatste uitzending van dit jaar. Daarna gaan wij de Kerstdagen en de Jaarwisseling vieren.