Het is weer donderdag dat betekent een radiouitzending bij RTV Hattem en Radio Zwolle fm van 10.00 tot 12.00 uur gaan wij er weer tegenaan met ons team.

Deze ochtend was onze studiogast Gerard Libert van hetSint Anna Gilde Hattem Hij is bestuurslid bij dit Gilde. Hij heeft ons veel vertelt over het Gilde sinds 1465 zijn er stukken van dit Gilde beschikbaar. Zij bestaan uit veertig leden. Op Prinsjesdag waren zij samen met burgemeester Jan Willem Wiggers naar Den Haag.
In het tweede uur hebben wij telefonisch contact gehad met Mirjam Karssen-Veltkamp schrijfster van haar tweede boek “Sleutel” Op zaterdag zal zij een boekpresentatie houden in de winkel de Fontein om 11.00 – 13.30. Om 16.00 uur zal de ontmoetingsband optreden. Boeken zijn te koop voor een leuk bedrag en worden gesigneerd door Mirjam. Ook hebben wij telefonisch contact gezocht met Anneke Lankester, psycholoog en eigenaar van Centrum Buitengewoon in Wapenveld. Een nieuw therapeutisch centrum met keuze uit vele behandelingen zoals EMDR ook wordt er gewerkt met paarden die mensen kunnen helpen. Niet vergeten komende zaterdag de 20 ste oktober “Heisa in Hattem”