In onze studio een dame Betty Bosgoed die alles te maken heeft met Natuur zij heeft een prachtige website Poernatour Zij doet veel activiteiten voor volwassenen, kinderen. Eventueel ook voor kleuters op het Kinder Dagverblijf. Zij organiseert inspiratie avonden. Dag trainingen. En haar credo is Vindselen er zijn zoveel mooie dingen in de natuur te vinden waar je bv iets moois van kunt maken in je tuin. Een creatieve dame. Zij is wel op zoek naar een nieuwe ruimte om haar bijeenkomsten te organiseren. Dus heeft u een tip dan reageer naar haar zie de website.
In het tweede uur informatie over de bezuinigingen van de Gemeente Heerde. Dat heeft voor Cultuur en het Sociale Domein nogal consequentie maar liefst 100.000,– euro moet er bezuinigd worden. U kunt de petitie ondertekenen als u het hiermee niet eens bent. https//petities.nl/petitions/behoud-cultuurplein-in-heerde/signatures?locale=nl
Dit heeft vreselijke gevolgen voor ouderen en ook je jeugd. Onze collega Alex vaan Winkoop vertelde over het optreden van de muzikale talenten van het Greijdanus Zwolle. De Greijdanus Big Band en het schoolkoor treden op 30 November op in de Open Poort, Veldhoeve 1. in Hattem. Aanvang 20.00 uur. Iedereen is van harte uitgenodigd om dit concert mee te maken.
Ook nog tijd over voor een interview met Lies Rubingh van het Orkest van het Oosten zij treden op 2 December op in de Zwolse Theaters de Spiegel in Zwolse Zondagmiddag aanvang 14.30 uur. Tevens het Album van de maand de Hush Kids en het TV overzicht. Alles afgewisseld met mooie “Evergreens” muziek om weg te dromen.