In het eerste uur als gast Bini Hondema zij vertelt ons dat zij enige tijd geleden van start is gegaan met “stadsverlichting” één maal per maand stelt zij haar huis open voor een bijeenkomst met elkaar te mediteren. Iedere tweede zondag van de maand is dit een landelijke bijeenkomst “verander de wereld vanuit je huiskamer” Landelijk zijn er al 1009 huiskamers in Nederland die hieraan meedoen. Op de website Stadsverlichting kunt u alles vinden over dit mooie project. Ook is er een prachtig boek. te koop over dit onderwerp.

Deze week is het Kinderboekenweek Karin Splithove werkzaam bij Waandersindebroeren met haar praten praten wij over deze Kinderboekenweek, alle activiteiten die er zijn en de diverse mooie boeken die te koop zijn.

Hanneke op ten Berg vertelt ons over haar beroep als dagbestedingscoah bij de stichting Fokus en het Zandt in Zwolle. Binnenkort start zij ook met een nieuwe schilderclub in de Heerd in Heerde.

Omdat het vandaag 4 oktober Dierendag is hebben wij dierenarts Dr. Laurens van Zuijlen geïnterviewd van Dierenkliniek Hattem. In de kliniek organiseren zij met groep vier van de basisschool een bijeenkomst om de kinderen uitleg te geven wat er zoal in de kliniek wordt gedaan.