1e uur

Studiogasten; Henk Leskens Voorzitter @RTVHattem en Gert-Jan Weierink van @RTVZwolle fm  zij hebben zich geintroduceerd bij onze luisteraars. Wie zij zijn, wat zij precies voor een doel voor ogen hebben met beide organisaties. In Hattem hebben wij natuurlijk met minder inwoners te maken als in Zwolle. Wat zijn de verschillen waar wil men naar toe.

Gert-Jan Weierink is afgelopen week benoemd tot landelijk voorztter van de Olon een organisatie. Hij kan daarin veel betekenen voor de diverse lokale omroepen. U kunt de uitzending terugluisteren via uitzending gemist.

 

2e uur.

Interview in de studio met Mathilde Stam – directeur SWH (Stichting Welzijn Hattem) en Henk Leskens voorzitter RTVHattem zij hebben 19 september een samenwerkingsovereenkomst gesloten. Twee gebruikers van de Marke hebben hierover intens overleg gevoerd en kunnen elkaar versterken.

 

Interview over het St. Anna’s Gilde zij zijn op Prinsjesdag in den Haag geweest, hebben daar acte de presence gegeven. Gerard Libert vertelt over hun mooie ervaringen.

De 45e editie van de Marathon in Berlijn, Kika lopers hebben daar ook weer veel geld bij elkaar gebracht. Maar liefst € 160.000 stond er op de tellen. Floris de Roy van Zuidewijn informeerde ons.