De derde donderdag van juni hebben wij weer een overvolle radio uitzending.
Studiogast is Peter Filius van de organisatie Zomerondernemer. Start je eigen bedrijf in de zomervakantie 2019. Al 10 jaar het ondernemersproject tijdens de zomer voor jongeren tussen de 15 en 23 jaar.Dit begint op 16 juli en duurt tot 23 augustus. Uit dit project komt een regio winnaar die door mag naar de landelijke verkiezing.
Peter had erg mooie muziek uitgezocht met als achtergrond om zijn organisatie te promoten. Toekomstige projecten zijn Pakjekans voor mensen zonder baan en zo denken zij na oer nog meer projecten.
Tweede uur een interview met Marinda Noorlander van het Kinderfonds Nederland a.s. weekend is de Homeride /run een aantal organisaties doen dit speciaal voor de Stichting Ronald Mc Donald Huis Zwolle Marinda doet de Homerun. Ook is er een team die van Salverda zij fietsen speciaal voor het huis in Zwolle.
Het tweede interview met Dennie Boxem hij vertelde over het nieuwe Pop-up museum dat geopend wordt in de Theater de Spiegel van 30 juni tot en met 1 september.
Wanneer u dit Pop-up museum wil bezoeken dan kost dit € 4,00 en kunt u na afloop gratis een kopje koffie drinken.
Wij ontvingen een persbericht van Isala ziekenhuis over de nieuwe werkwijze van Isala trombosedienst en Icare voor zorg trombose in Zwolle. Zij werken samen om de ontregelde bloedwaarden bij mensen met trombose te verkleinen. Zij gaan een aantal mensen bezoeken aan huis zodat de waarden beter zullen zijn en het contact tevens een nauwer contact is met de patiënt. Alice van der Gijp van Icare vertelde daarover. Aandacht voor het komend weekend in Hattem, want Hattem knalt dit weekend met heel veel activiteiten. Rond Uit Hattem op de site is van alles te vinden. De langste dag, de Obstacle run, Heibel in de Haven en diverse Shantykoren die optreden. Verder het album van de maand en het TV overzicht.
Tot volgende week