Onze gast deze ochtend is Erik Delobel werkzaam als programmeur bij Hedon..
Tevens houdt hij zich al meerdere jaren bezig met programmeren van artiesten op diverse locaties zoals Bevrijdingsfestival Overijssel daar heeft hij de line-up geprogrammeerd.
Zondag 5 mei is het zover het Bevrijdingsfestival Overijssel in park de Weezenlanden vanaf 12.00 uur tot 23.00 uur de hele dag muziek voor jong en oud. De 29ste editie. Om 11.45 wordt het bevrijdingsfestival vuur geopend daarna treedt Maan op op het hoofdpodium, zij wordt aangevlogen in de helikopter, zij bezoekt ook maar liefst 5 festivals in Nederland. Erik mocht tijdens de uitzending zijn eigen favoriete nummers draaien, hij had gekozen voor muziek van Sons of the East, My Baby, Novastar, Guts en Ruud Fieten. Allemaal bijzondere muzieknummers. Tevens hebben wij de programmering nog besproken van Hedon, waar de nieuwe data bekend zijn van diverse optredens.

In het tweede uur praten wij met Monique Eshuis over de expositie van het Alice van der Sluis en Monique Eshuis
tot 1 juli bij ZP&co in de Koestraat 2 in Hattem. De moeite waard om naar deze expositie te gaan.

Wie gaat er mee wandelen op landgoed IJsselvliedt in Wezep? Ine Reinders van IVN Zwolle informeert ons over deze wandeling zaterdag 4 mei van 10 tot 12 uur een voorjaarswandeling op het landgoed IJsselvliedt een landgoed van meer dan 300 jaar oud en is 220 ha groot. De binnentuin is opengesteld voor deze wandeling.

Natuurlijk was er weer informatie betreffende het TV overzicht van RTV Hattem de crew van de TV heeft weer mooie onderwerpen gefilmd.
Tevens draaien wij deze maand voor het laatst het “Album van de maand” van Bernhard Jolink.

Uitzending terugluisteren: