De laatste donderdag radio uitzending van ons programma in Juni. Studiogast is Caroline van de Burgt voorzitter bij Jeugd Circus Pavarini .
Pavarini is een bruisende circus club van vele leeftijdsgroepen met maar liefst 100 spelers. A.s. zaterdag 6 juli en zondag 7 juli de nieuwe voor stelling in Zwolse Theaters Odeon er zijn nog kaarten. Het jeugd circus bestaat 27 jaar. Iedere 2 jaar treden zij op met een bijzonder grote voor stelling dit jaar deze heeft de naam “Buiten de Lijntjes”.
In het tweede uur een interview met Club Ambassadeur van PEC Zwolle , Wim de Weerd hj vertelt de laatste nieuwtjes en ook over de oefenwedstrijd van dinsdag 2 juli aanvang 19.00 uur tegen de VV Hattem.
Tevens een interview over het optreden a.s. zondag bij Theeschenkerij Oldeniel treedt de Zwolse band Om De Hoek op. De band speelt tijdloze nummers uit de popmuziek. Klaas Boezenkool lid van de band vertelt hierover. Ook de agenda berichten van Hattem, Zwolle en omgeving wat er zoal allemaal te doen is in de omgeving. Het Album van de maand Juni: Milow, wij draaiden “Good Thing” en niet te vergeten het TV overzicht. Tot volgende week.