De laatste dag van de maand februari wederom op donderdag morgen een radio uitzending van 10 tot 12 uur.
Onze studiogast van deze week is Brigitte Slot geboren in Wezep. Jarenlang is Brigitte als sportinstructeur werkzaam geweest in haar eigen sportschool. Sinds 2001 runt ze met haar partner Nick, haar eigen praktijk Slot en Keerssemeeckers. Daarnaast runt ze samen met haar zus Andrea Slot een centrum SLOT-Zentrum een centrum voor yoga, Pilates en dans. Altijd al had Brigitte belangstelling voor de alternatieve geneeskunde. Door haar vader Simon Slot kwam ze in aanraking met accupunctuur en de Mora-therapie.
Na het plotseling overlijden van haar vader Simon Slot in 2013 heeft ze zijn praktijk SLOT Natuurlijk in september 2013 voortgezet. De Mora therapie haar vader gebruikte het systeem Mora-Nova, Brigitte is uiteindelijk nu werkzaam met Mora-Super. Het was een uitdaging om dit te gaan doen, maar uiteindelijk heeft het allemaal fantastisch uitgepakt. Bioresonantie therapie orthomoleculaire therapie, Yin Yang en alles eventueel ondersteunt door supplementen. Binnenkort staten zij met een nieuw concept, het MIR concept, binnenkort op de website van hen meer hierover.
In ons tweede uur een interview met Glenn Lelieveld hij informeerde ons over de “Derde wolf op de Veluwe en het is een mannetje” Een onverwachtse bijvangst: op de Noord-Veluwe zijn spore gevonden van een mannetjes wolf. Dat blijkt uit onderzoek van Wageningen Environmental Research in opdracht van de Provincie Gelderland. Voor meer informatie kijk op hun site Wolven in Nederland. Verder veel agendaberichten , het Album an de maand Claire Richards y het album my wildst dream, het nummer “Don’t leave me in this alone”.
De heren van de TV waren tijdens onze uitzending bezig met de opnames van de brand in Hattem. Dat dezelfde dag nog op RTV Hattem Vanaf vrijdag 1 maart tot en met 7 maart wederom een week lang mooie onderwerpen op TV te zien.
Tot volgende week.