De allereerste uitzending in het nieuwe jaar 2019. Wij beginnen dit programma dan ook met het muzieknummer van de groep ” ABBA met HAPPY NEW YEAR”. Voor alle luisteraars en collega’s de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar.
Onze gast van vandaag is Johan van Marle de directeur van Uitgekookt Zwolle hij is op 13 December gekozen tot winnaar Ondernemer van het Jaar 2018 tijdens het www.regiozwollecongres.nl in het Zwolse Theaters Uit de gehele regio Zwolle zijn onder andere door gemeentes en ondernemersverenigingen in totaal 101 ondernemers voorgedragen. De verkiezing is een initiatief van VNO-NCW regio. Zwolle en MKB Nederland Regio Zwollein samenwerking met de Stichting Metropool.
In het tweede uur een interview met Lies Lubingh over het optreden a.s zaterdagavond 5 januari 20.00 uur in de Zwolse Theaters met het van het Orkest van het Oosten. De zaterdagavond begint met de ouverture operette Orpheus in de onderwereld Het belooft een mooie optreden te worden. De volgende dag op zondagmiddag het Nieuwjaarsconcert van de Lionsclubs. Guido’s Orchestra verzorgt het 25e Nieuwjaarsconcert. De opbrengst van dit concert komt ten goede aan de Stichting Meedoen Zwolle Verder hebben wij twee interviews laten horen van oud collega Evert Jan Pasman, opgenomen in Heerenveen op de NK schaatsen met Ronald Mulder en Lotte van Beek. In januari hebben wij ook weer een nieuw album van de maand, Deze maand is dat Mark Knopfler met Down the Road Wherever. De TV ploeg is ook weer van start gegaan met het maken van het journaal op TV Hattem vanaf vrijdag 4 januari een week lang draaien zij vijf maal per dag dit informatieve journaal. Voor meer info kijk op de site van RTV Hattem TV Overzicht Wat ons betreft tot volgende week.