Onze eerste studiogast van april is Annelies Maas helaas was haar man Roland Kortenhorst verhinderd. Maar desondanks wist Annelies boeiende zaken te vertellen. Zij is lang geleden begonnen als schoonheidsspecialist, makelaar weer terug als schoonheidspecialist en met de permanent make-up van start gegaan , denk hierbij aan wenkbrauwen, eyeliner,lipcontour, maar denk ook aan het zetten van een nieuwe tepel bij bijvoorbeeld een borst reconstructie. Wat er allemaal niet mogelijk is.Annelies Maas hier kunt u alle informatie vinden. Permanent make-up betekent niet één maal doen maar heeft toch onderhoud nodig eventueel na een of twee jaar. Samen met Roland is Annelies een nieuw bedrijf opgestart Medical Precision zij zijn in december 2018 gekozen tot starter van het jaar Regio Zwolle dit event werd gehouden in Theater de Spiegel waar maar liefst 900 ondernemers te gast waren. Medical Precision uit Zwolle heeft samen met een aantal ziekenhuizen , een compleet nieuw markering-systeem ontwikkeld, voor mensen die bestraald moeten worden. Het is nauwelijks voelbaar voor de patiënt, snel en nauwkeurig de referentie punten kunnen aanbrengen, een exact referentiepunt en nooit te diep, enorm gebruiksvriendelijk en werkt makkelijk voor de laborant, door specifieke technologie nooit dieper gaat dan de bovenste lederhuid. Inmiddels ontwikkelt het bedrijf zich wereldwijd. De certificering voor wereldwijd gebruik van hun uitvinding komt binnenkort rond.
In het tweede uur als gast Henk Leskens voorzitter RTV Hattem vertelt over de OPEN ochtend van de omroep maar ook van SW Hattem ook hebben wij geïnformeerd naar zijn ervaringen van het eerste jaar als voorzitter.
Een interview met Tineke Den Hertog van het Meander College zij begeleidt mede de Meander BigBand zij vertrekken naar Zuid-Afrika voor een tournéé. a.s. zaterdag is het uitzwaaien van de band. Aansluitend hebben bij nog een interview gehouden met Ilona Kevelham ook betrokken bij de Koorbazen informeerde ons over het optreden van de komende weekenden van deze club mannen in de Vishay hal in Zwolle. Afsluitend nog tijd voor het TV overzicht en het album van de maand; Post Normaal van Bennie Jolink wij draaiden het nummer Hummel is ’t Darp.
Tot volgende week