Isala
Vandaag een bijzonder programma, geen studiogast, maar dat maakt dat wij tijd hadden om allerlei actualiteiten met u te delen.
Gisteren was er een grote verrassing voor Museum de Fundatie in Zwolle , Ralpf Keuning had een afspraak met de Bank Giro Loterij voor een bespreking. Ralpf Keunig, directeur van de fundatie kreeg echter een gift uit handen van Ilse de Lange ambassadeur van de Bank Giro Loterij, dit was € 250.000,00. Wat zal Ralpf Keining met dit bedrag gaan doen voor de samenleving. Kasteel Neijenhuis in Heino is een onderdeel van de Fundatie daar zullen de komende jaren mooie concerten worden georganiseerd in de beeldentuin. Daar zal later meer over bekend worden gemaakt.

De Business Golf Hattem begint weer met de ondernemende golfers om maandelijks op dinsdag bij elkaar te komen 12 februari 2019 wordt er niet gespeeld Hendricus Cazemier vertelde dat de openingsborrel dan wordt gehouden.

Mevrouw Westerhof van de Boekhandel Westerhof vertelde ons over de longlist literatuur prijs 2019 deze is bekend gemaakt. Zij noemde nog een aantal aanraders. Op 18 maart wordt de shortlist bekend gemaakt. Literatuur prijs bestaat uit een bijbehorend prijzengeld van € 50.000,00. Tevens de opening Start Jouw leesclub lezers kunnen zich opgeven op de site maken kans op het bijwonen van het besloten galadiner met een overnachting in het Amstelhotel.

Zaterdag a.s. de Spoorzone Centraal en feest op de nieuwe brug tijdens het Busbrug Festival in Zwolle. Organisator Rob Bults vertelt ons alles wat er zoal te doen is tijdens dit brugbus festival, samen met Sanne Huiskamp organiseert hij dit.  De busbrugloop, dit zal de enige keer zijn dat je over deze mooie brug kunt lopen, vanaf 10.00 – 12.00 uur is dit mogelijk. Daarna begint het culturele programma 13 tot 17 uur. Vanaf 17.00 tot 20.00 uur staat alles in het teken van muziek. In allerlei soorten bussen  worden mini voorstellingen gehouden. Het is de moeite waard om een bezoek te brengen. Vanaf 17 februari vertrekken de bussen vanaf het nieuwe busstation.

Nieuws van Isala Astrid Nauta vertelt over de Europese Steun gekregen voor Ontwikkeling van de Zorg en de Nieuwbouw Ziekenhuis in Meppel. Zij krijgen hiervoor een lening van het EIB van maar liefst 150.000 miljoen.

Tenslotte een interview met Agnes Jaspers over de avond die wordt georganiseerd door de Diabetes Vereniging Nederland, zij organiseren in Zwolle het Diabetescafé op 13 februari 2019 vanaf 19.30 tot 21.30 uur in de Enk in de Enkstraat 67 in Zwolle opgeven bij jaboeve001@kpnmail.nl Het programma ziet er als volgt uit; sprekers Agnes Jaspers over Omgaan met Gedrag en Mindfullfulness, Corné Berends vertelt alles over Diabetes en Bewegen.

Verder draaiden wij de titelsong van het Album van de Maand Februari van Claire Richards – My wildest dreams.
Het TV overzicht was ook wederom beschikbaar dat altijd een week lang wordt vertoond op onze TV Zender.
Tot volgende week.