De maand oktober is van start gegaan, daarom beginnen wij dit programma met en oktober liedje van Liselore Gerritsen, oktoberlied.
Studiogast voelde zich helaas niet gezond en kon daarom niet naar de studio komen. Daarom in de plaats maar liefst vijf interviews.
1. Interview met Ine reinders van IVN Zwolle zij vertelt over de wandelexcursie van 4 oktober Boschwijk en Zalné. hier kun je ontdekken hoe het is op landgoed Boschwijk.
2. Vijf zondagen vol muziek van Bach in De Grote Kerk – Academiehuis optredens door Het Himmelsburg Ensemble bestaande uit musici van Phion. s’morgen treden zij op in Enschede en de middag in Zwolle, zondag 4 oktober aanvang 14.45 uur; Pieter Dirksen klavecimbel/muzikale leiding, Carla Leurs viool en muzikale leiding, Johannette Zomer sopraan.
3. Interview met Lianne Booijink manager van het Ronald McDonaldhuis Zwolle zij hebben voor de volgende week wederom dit jaar een rally georganiseerd, helaas kan deze rally niet plaatsvinden vanwege de corona maatregelen.
4. Interview met Ellen Snijder van Stichting Welzijn Hattem zij vertelde over de gratis training voor de inwoners van Hattem “Omgaan met dementie” Dit vindt plaats op 3 november in het stadhuis van Hattem s’ middags van 15.30 – 17.30 uur. In 2021 is de tweede bijeenkomst.
5. Interview met Wim Schuring van de Bruna Hattem over de Kinderboekenweek deze loopt van 30 september tot 10 oktober.
In het tweede uur draaiden wij de muziek van Beste Zangers 2020 Tabitha stond de vorige week in de belangstelling voor haar werden de mooiste liedjes gezongen.
Tenslotte nor het TV Overzicht voor de komende week.

Uitzending Gemist IJsselmagazine 01-10-2020