Op deze donderdag in de maand december in ons studio Jetske Kemerink Coach en wensvervuller en Tessa de Haan in communicatie vrijwilliger van Make A Wish Nederland afdeling Overijssel.Zij hebben ons prachtige verhalen verteld hoe zij de liefste wensen van kinderen tussen 3 en 18 jaar kunnen vervullen. De nieuwe Zwolse junior Ambassadeur van Make A Wish is Matt. Zij werken in de provincie Overijssel met ongeveer 18 vrijwilligers. In de maand mei hebben zij een online wensfeest georganiseerd allereerst hebben zij bij de wensvragers geïnformeerd wat zij ls bijzondere wens wilden. Daarna zijn de wensvervullers met elkaar in overleg gegaan, hoe zij dit kunnen realiseren. Daarna is er een voorlopig wetsfeest georganiseerd om dit op een later tijdstip te kunnen realiseren. Verder vertelden zij over prachtige wensen die de organisatie heeft kunnen vervullen. De organisatie is altijd aan het onderzoek waar zij geld kunnen binnenhalen voor hun projecten. Wij zullen ongetwijfeld nog meer van deze organisatie horen. MAKE A WISH COME TRUE
In het tweede uur:
1. Telefonisch interview met Rob Bults van Winters Zwolle vanaf half december tot eind januari kijk op de site wat er allemaal te doen is.
2. Telefonisch interview met Francine Oonk van het Anton Pieck Museum vertelt ons over de POST NL, zij brengen een speciale nieuwe serie postzegels uit in 2020/2021 met kenmerkende taferelen van Anton Pieck. Tot een totaal van 12 postzegelvellen tot een totaal van 36 postzegels. Te verkrijgen bij Post.Nl en Anton Pieck Museum.
4. TV overzicht van a.s. vrijdag 11 december t/m 17 december vijf maal per dag op de zender.
5. Album van de maand: Danny Vera – Another Goodbye.
Techniek Jan Boeve en Samuel Koridon. Regie en Redactie Gerrit Naber
Presentatie Marijke Riesebeek