Het is inmiddels als weer de 10e van de maand.
Een radioprogramma vandaag met heel veel informatie.
Allereerst studiogast Ellen Pels zij is vanaf 7 september van start gaan met haar eigen Jazz programma ” Jazzilicious” te beluisteren op RTV Hattem op maandag van 17.00 tot 18.00 uur.Herhaling op zondag van 17.00 tot 18.00 uur. Tevens heeft zij enkele nieuwe muziek geschreven en een nieuwe EP uitgebracht wij draaien twee van haar eigen muzieknummers. 1. Look at what we got. 2. Rain.
In dit eerste uur ook contact met Fieke van ’t Riet van De Stad Verbeeldt zij hebben de Zilverencamera wederom georganiseerd. In de statenzaal in Zwolle. Vanavond wordt de expositie officieel geopend. Van 11 september tot en met 11 oktober 2020 wordt de expositie gehouden. Wel handig om van te voren kaartjes online te bestellen, ieder uur kunt u boeken.
Tweede uur:
1.Interview met Denise Willemsteijn van Kika Extreme In 2021 staan er allerlei triatlons op de agenda; Luxemburg, West Friesland en in Frankrijk/ Nice ze worden georganiseerd voor Stichting Kinderen Kankervrij. Via de stichting kan met zich opgeven. Mooi om deze sport te combineren met geld ophalen voor KIKA.
2. Interview met Kees Kramer artistiek manager van Phion orkest van Gelderland en Overijssel. De programmering vaan het nieuwe seizoen. Zij gaan een concertreeks maken naar Arnhem, Nijmegen en Enschede. In Oktober komen zij in Zwolle in Theater De Spiegel. Otto Tausk chef-dirigent bij Phion.
3. Drie dagen festivalplezier in een aangepast “Corona-formaat” Festival Zwolle NU Limited van 18 tot en met 20 september. Rob Bults vertelt over de prachtige optredens. Drie dagen lang kijkt u op de site daar kunt u gelijktijdig reserveren, dit is vooraf wel nodig, ook het bestellen van drankjes en hapjes.
4. Album van de maand september is; The Mavericks en Espgńol, wij draaiden het nummer “Suspiro Azul.
5. TV Overzicht van vrijdag 11 september tot en met 17 september te zien op TV.