In onze studio als gast Marja Boxhoorn Autisme. Coach Marja werkt als zelfstandig coach en trainer onder de naam Autisme Coach Lees het verhaal op haar website, zij leert coaches en leidinggevende en andere professionals hoe ze optimaal om kunnen gaan met m/v met autisme.
Zodat mensen met autisme succesvol kunnen zijn in hun werk en hun leven, wat een positieve impact heeft op gezin, teamorganisatie en maatschappij. Sinds 12 jaar is zij eigenaar van een succesvolle autismecoachpraktijk. Marja heeft een prachtig boek geschreven “meer rust en minder stress bij autisme” Verder hebben wij nog over vele zaken besproken. A.s. Vrijdag 17 januari vanaf 13.30 uur tot 20 uur en zaterdagmiddag 18 januari van 10 tot 15 uur zijn er open dagen in de Achterstraat 42 in Hattem bij Marja Boxhoorn haar bedrijf.
Tweede uur;
1. Interview met Johan Blom over de koffieochtend op 22 januari in de Rooms Katholieke kerk in Hattem vanaf 11.uur bent u van harte welkom, ook bestaat de mogelijkheid om een broodje te blijven eten. Toegang € 2,50.
2. Interview met Hans Adema van het Zone College Zwolle
Wijhebben gesproken over de minilessenin het groene voortgezet onderwijs in blokjes van 15 minuten de leerlingen een goed idee wat het groene onderwijs inhoudt.
3. op 18 januari 2020 organiseert de sjoelvereniging Wezep weer hun jaarlijks open sjoeltournooi,de heer Achterhuis informeerde ons.
4. Interview met Anneke Nitrauw vertelt ons over het Inspirerend Anton Pieck Museum. Dit jaar is het 125 jaar geleden dat Anton Pieck geboren werd. Voor het museum aanleiding om in februari met een uitgebreide overzichtstentoonstelling te komen.
Tenslotte was er voor de komende week wederom het TV Overzicht.