Wederom donderdag studiogast is Marion Vos een zelfstandig professional in de evenementen wereld.
Zij onderscheid zich door kennis evenementenveiligheid crowmanagement, doorzettingsvermogen vermogen als productieleider van diverse events. Het maken van een veiligheidsplan en het opstellen van diverse scenario’s, het schrijven van een verkeersplan aansturing EHBO’ers, en ook stewards, Verkeeersregelaars. Momenteel is Marion Crowmanager in het centrum van Zwolle.
Tweede uur;
1. Interview met Matthijs Barendse van de Koorbazen zij zingen met een groep van wel 50 mannen. Vorige week vrijdagavond waren zij te zien op SBS 6 het programma “WE WANT MORE” hun optreden was erg indrukwekkend 50 mannen in het zwart.Zij zijn door naar de halve finale.
2. Interview met Alexander van Zijp Zonnebloem zij hebben een online campagne. Door het steunen met al € 10,00 kunnen de Zonnebloem Vrijwilligers met een bescherming pakket de mensen met een lichamelijke beperking veilig bezoeken.
3. Uiteindelijk een gesprek met Peter Filius van Zomer ondernemer op 6 juli 2020 gaat het van start, 25 deelnemers van 15 tot 23 jaar, kunnen zich inschrijven (vol=vol) Tainingen en b.b. workshops zo kunnen zij ontdekken of het iets voor hen is om ondernemer te worden.
Verder Album van de maand DION en het TV overzicht
Techniek Jan Boeve en Gerrit Naber. Presentatie Marijke Riesebeek