Al weer 22 oktober dat betekent dat het al weer de voorlaatste donderdag van oktober is.
In onze studio in Hattem is Ine Reinders zij kan ons alles vertellen over IVN afdeling Zwolle zij is al veel jaren betrokken bij deze club vrijwilligers. Landelijk heeft men maar liefs 65.000 leden. Wat doen zij allemaal Excursies voor volwassenen en kinderen.Ine zelf is natuurgids, ook zijn er excursies op verzoek. De scharrelkids = kinderactiviteiten,cursussen en het bezoeken van de Vechterweerd speciaal voor schoolklassen. De natuuropleiding voor iedereen die geïnteresseerd is en maar liefst 17 natuurgidsen zijn er weer beschikbaar. Dan moeten wij niet vergeten de speciale vogelzangcursussen waar men met een groep mensen naar een natuurgebied gaat en waar men kan luisteren naar de zang van diverse vogels, twaalf maal komt met bij elkaar in een ander gebied hiermee sluit men het eerste jaar af. Daarna kan men vervolg cursussen doen.
Daarnaast is Ine Reinders ook betrokken bij Schellerdriehoek dit park vormt een afspiegeling van het IJssellandschap voel je vrij ontdek en speel in deze natuurlijke omgeving, ook toegankelijk voor mensen met een handicap.
Men is nog steeds op zoek naar vrijwilligers om meer excursies te kunnen bieden. Wordt lid van IVN Nederland kosten € 24,00 per jaar daarvoor ontvangt u een mooi magazine, nieuwsbrief etc.
Het tweede uur konden de telefonische interviews niet doorgaan, vanwege helaas een technische storing.
Maar wij hadden veel mooie muziek, met name de muzieknummers die werden gezonden voor Milo, in het programma “Beste Zangers”
Het Album van de maand van Melanie C – Overload.
TV Overzicht aangeleverd door de TV ploeg van a.s. vrijdag 5 maal per dag op de zender.
Techniek; Jan Boeve en Samuel Koridon , Gastheer; Gerrit Naber
Presentatie Marijke Riesebeek