Op deze prachtige dag, gaan wij toch weer radio maken.
Wij hebben geprobeerd er een mooie uitzending van te maken.
Wij beginnen met een speciaal muzieknummer van Esther Groenenberg vorige week konden wij het door technische problemen niet uitzenden. Maar Nu beginnen wij met haar song:Wat’s the world needs now.
1. Daarna hebben wij contact gezocht met Stichting De Tijdmachine wij hebben een interview gehad met Anne Elschot zij is verantwoordelijk voor het project Gouwe Ouwe. Zij heeft vertelt wat de Tijdmachine allemaal doet. Wij hadden twee muziek nummers ontvangen die zoal door hen worden opgevoerd in zorginstellingen. de liedjes waren “Bona Sera” en “zeg niet nee”
2. Interview met Willem de Weerdt van DW Loopschool Hattem zij trainen niet in clubjes maar iedereen individueel. Op internet kunnen zij informatie vinden over hun training schema.
3. Interview met Jeroen van de Meer van de Less is more Band. Deze band is een familie band.Vader,moeder,twee zoons en twee dochters. Zij bespelen allemaal een instrument in deze Corona tijd mogen zij vooral buiten met elkaar optreden omdat ze familie zijn en ook in een huis wonen.
4. Interview met Pleunie Timmermans van Uit Veluwe Zij werken met voedselboxen. Het zijn allemaal producten van locals. Maar liefst elf boeren doen mee aan dit project veel biologische denk aan groente, kaas, eieren, jam, brood, sap en b.v. wijn. Kijk voor meer informatie op de “bourbox”
5. Interview met Sanne Huiskamp zij was een aantal jaren werkzaam voor o.a. Bevrijding Festival Overijssel zij vertelde hoe het met haar gaat zo opeens van de ene dag op de andere dag zonder werk en geen festival met 120.000 bezoekers.
Album van de maand;
TV Overzicht
Veel mooie muziek. Tot volgende week