Een interessante kunstenaar man is naar de studio in Hattem gekomen om onze luisteraars te informeren over zijn mooie werk. Het is Ronald A Westerhuis van Raw Space van Ronald A. Westerhuis Hij is bekend van het Monument MH 17 kunstwerken gemaakt voor Joodsmuseum in Berlijn, World Trade Center in New York etc. John Travolta, Prins Albert van Monaco en de Koninklijke familie in Jordanië . Momenteel heeft hij twee ateliers in Zwolle aan de Veerallee en in Meppel. Wereldberoemde architect Daniel Liebeskind ontwerpt een nieuw atelier in Zwolle voor Ronald Westerhuis.
In het tweede uur een telefonisch interview met Sonja Schülz van Rond Uit Hattem informeert ons over IVN Beleefweekend – Veluwe op vrijdag 25 zaterdag 26 en zondag 27 september. Deze dagen is er veel te doen.
het tweede interview was met Martijn Westerink hij vertelde over allerlei optredens die er waren in de fruittuinen in Oldebroek. Leo Blokhuis vanaf 3 oktober opent Leo Blokhuis opent een reeks van vijf avonden in het muziek theater in Oldebroek.
Wij draaiden ook het album van de maand En Español van de Mavevericks – me boy a Pinar del Rio.
TV overzicht van deze week.
Techniek; Jan Boeve en Samuel Koridon, gastheer, redactie en regie; Gerrit Naber presentatie; Marijke Riesebeek