In onze uitzending als studiogast Mathilde Stam directeur van Stichting Welzijn Hattem en tevens directeur van het Anton Pieck Museum.
Tevens is bij ons aanwezig Francine Oonk conservator van het Anton Pieck Museum . Francin is tevens een achterkleinkind van Anton Pieck
Met hen hebben wij uitgebreid gesproken. Zij vertelden nog een nieuwtje dat zij binnenkort een samenwerking starten met Efteling.
In het tweede uur;
1. Op bezoek Gert-Jan Weierink voorzitter vanRTV Zwolle fM Hij vertelde wat de status is van de omroep kunnen zij doorgaan met deze Zwolse zender of gaat de Licentie naar RTV Fokus.
2. Interview met José Venema werkzaam op de afdeling radiologie in Isala Ziekenhuis
In Zwolle is men op een symbolische manier gestart met de bouw van een nieuwe nieuwe bunker in maart 2021 komt dat de Gamma Knife te staan. Deze Gamma-Knife kan tumoren en kleine hersenafwijkingen met chirurgische precisie en meestal slechts met een bestraling. Door de hogere dosis bestraling is er meestal slechts één sessie genezen.
3. Interview met Gerben Pol Programmameur van Academiehuis Grote Kerk in Zwolle heeft activiteiten gepland concerten van Hannus Minnaar een geweldige pianist.
4. Album van de Maand
5. TV Overzicht