De laatste donderdag van de maand oktober maken wij wederom het IJsselmagazine. Wij hebben vandaag enkel telefonische interviews.
Allereerst een interview met Gerben Pol over een optreden tijdens Allerzielen in Academiehuis Grote Kerk het optreden zal zijn met Sytse Buwalda en Heleen Koele, zij worden geleid door Davis van Oijen op de luit. Zaterdag 31 oktober en 1 november. Het tweede interview is met Shenna Trip dansdocente bij Cultuurplein Noord Veluwe, zij vertelde als klein meisje al was geïnteresseerd in het dansen uiteindelijk heeft ze na een opleiding aan het ROC in Zutphen zelfs dansles gaan geven. Album van de maand van Melanie C het liedje Who I am. tevens het TV overzicht van de komende week.
Tweede uur; telefonische interviews;
1. Francine Oonk conservator Anton Pieck Museum over de speciale sieradenlijn van sieradenmerk 03 CS Jewelry van het museum, bv. in de ketting met envelopje zit een boodschap van Anton Pieck. Momenteel zijn er ook mondkapjes te koop in het Anton Pieck Museum.
2. Marieke Kanis vertelt ons over de voorlichtings bijeenkomsten voor ouders met kinderen die drugs gebruiken. De Bibliotheek Noord Veluwe
verzorgt als organisator samen met diverse deskundige organisaties twee avond op 10 november in de Heerd in Heerde en 18 november in de bibliotheek in Elburg. Beide avonden beginnen om 19.30 uur.
3. Interview met Geraldine Gallee van Bibliotheek Noord Veluwe zij zijn op zoek naar voorlezers van boekjes om te zorgen dat de taalachterstand van kinderen er op vooruit gaat. Zij kunnen voorlezen bij de kinderen aan huis en de boekjes zijn verkrijgbaar in de bibliotheek.
Al deze interviews werden afgewisseld met de muziek van de “Beste Zanger” de TV uitzending van donderdag 22 oktober muzieknummers speciaal gezongen voor Wulf.
Vanavond op NPO1 de laatste uitzending met de artiesten die de duetten gaan zingen.
Techniek; Jan Boeve en Samuel Koridon en Gerrit Naber, Tevens regie en gastheer Gerrit Naber, Presentatie Marijke Riesebeek
Uitzending gemist