Na de mooie Bevrijdingsdag duiken wij de studio in. Wij gaan beginnen met allemaal muziek uit de jaren 50.
1. Interview met Rob Zuidema de directeur van de Zwolse Theaters Rob vertelt ons hoe de huidige stand van zaken is. Hoe zij al die tijd zonder inkomen zijn doorgekomen. Sinds dinsdag 6 mei heeft minister Rutte de nieuwe regels bekend gemaakt t.a.v. Corona. Na een muziekje gaat hij in op het feit dat er vanaf 1 juni maar dertig bezoekers per voorstelling mogen komen. Dat is natuurlijk afschuwelijk voor alle theaters in Nederland. Wij wensen hem veel sterke om deze crisis door te komen.
2. Interview met Jilles Zuiderbaan op bevrijdingsdag heeft hij opgetreden voor het Woonzorgcentrum Rivierenhof van de organisatie Driezorg.nl. Mooie nummers gezongen door Jilles “de Voice of Zwolle” het genre van Frank Sinatra. Wij hebben ook een nummer laten horen dat hij samen heeft gezongen met Lana Wolf “Ik kom uit Zwolle”
3. Interview in het tweede uur met Harry van Asselt Stichting Stroopwafel Concerten Zij treden op bij zorgcentra in Ermelo, Wezep, Zwolle en Barneveld. Met dank aan het Amersfoortse Koper Ensemble; Rudolf Weges trompet, Anneke van de Hoek, Erik Westerink Trombone.
4. een interview met Daan Pietersen directeur van Dispo Medical zij zijn in deze tijd van Corona van grote waarde, een Hattem familie bedrijf, zij produceren al 30 jaar medische producten voor ziekenhuizen en zorginstellingen in heel Europa. Zij zijn een paar jaar geleden verhuisd naar H2O in Hattemerbroek, zij hebben kortgeleden een nieuwe hal aangebouwd, dan is het de bedoeling dat de medewerkers die nu nog in Hattem werkzaam zijn ook gaan werken in H2O – Hattemerbroek.
Album van de maand; What’s new tomboy van Damieno Jurado, bijdraaiden het nummer – The end of the road.
Tevens het TV Overzicht van af vrijdag 8 mei t/m donderdag 14 mei op de zender maar liefst 5 maal per dag