Midden herfst beginnen wij met de muziek “forever Autumn” regen, wind, echt herfst.
Studiogast vandaag is Wim de Weerdt een echte Hattemer, momenteel Club Vertegenwoordiger van PEC Zwolle.
Hij is jarenlang verzorger geweest bij de Club PEC Zwolle na diverse problemen met zijn gezondheid is hij Club Vertegenwoordiger geworden. Momenteel is hij 32 jaar verbonden aan de club. Ook de voetbalvereniging Hattem is hij vele jaren actief geweest. Wim had erg mooie muziek uitgezocht, de meeste artiesten die wij draaiden had hij bezocht op hun concerten.
Het tweede uur;
1. Telefonisch interview met Robert Keizer van Landschapsbeheer Gelderland. hij vertelde ons over het project Bioversiteit in Hattem.
2. Telefonisch interview met Gerda Spaan ven de Twirlvereniging in Wezep, genaamd Majofique zij zijn op zoek naar nieuwe leden van 4 jaar.
3. Interview met Monique Scholten van Stichting Welzijn Hattem vertelde over “Jonge Mantelzorgers” zij willen daar mee in contact komen. A.s. zaterdag zou er een prachtige dag georganiseerd worden voor deze club mensen uit Hattem, Heerde en Epe. Helaas vanwege de corona kan dit evenement niet plaatsvinden.
In het tweede uur draaiden wij de muziek van de TV uitzending van vorige week van Beste Zangers wij draaiden alle nummers die voor Stef Bos werden gezongen.
TV Overzicht
Album van de maand.

Techniek; Samuel Koridon en Gerrit Naber. Regie en redactie Gerrit Naber
Presentatie; Marijke Riesebeek

Wilt u het programma terug luisteren:
Uitzending gemist IJsselmagazine