Op deze dag in onze studio in Hattem, oud burgemeester Jan Willem Wiggers. Hij is geboren in Breda, is een Nederlands politicus van het CDA. Heeft altijd gewerkt in het Haagse in vele functies.
Uiteindelijk is hij in 1999 verhuisd naar Zwartsluis. Hij was daar wethouder van Zwartewaterland an 2004-2008
Hij is van 2008 tot en met 2019 burgemeester geweest in Hattem. Daarna is hij vertrokken als waarnemend burgemeester van Hardenberg. Nu al weer een sinds 1 november als waarnemend burgemeester in Heerde. Nu middenin de Corona periode werkzaam. Heerde heeft in de allereerste periode veel mensen getroffen in de Hanzeheerd maar ook in het zangkoor. Men is aarden ook extra voorzichtig. Maar alle verteringen zijn digitaal zelfs zijn secretaresse heefthij maar één maal ontmoet inlevende life. Hij werkt in Heerde me veel plezier en zal daar blijven tot de Gemeenteraads verkiezingen van 2022. Jan Willem had erg mooie muziek uitgezocht.
Al met al vloog dit uur weer voorbij, mede doordat het allemaal heel prettig verliep.
Tweede uur:
1. Telefonisch interview met Lisa Petersen sinds een jaar werkzaam bij Veluwe Duurzaam Veluwe Duurzaam is op zoek naar energiecoaches er is al een poule van 25 energiecoaches. Vanwege de grote aanvraag van Coachgesprekke is de behoefte om de poule uit te breiden. Met name binnen de gemeente Elburg, Hattem, Nunspeet, Oldebroek en Putten daar worden extra coaches gezocht. Wilt u meer weten neem contact op.
2. Telefonisch interview met Inez Pijnenburg voorzitter van het bestuur van het Nederlands Melkmuseum in Wapenveld, Erve IJzerman. Het is de bedoeling dat zij in mei openen.
Er moet nog heel veel gebeuren de mouwen moeten worden opgestroopt om dit voor elkaar te krijgen. De tweede uitdaging is om het vrijwilligerskorps uit te breiden. Ook heeft me nog geld nodig om de periode tot aan de opening te overbruggen. Voor aanmelden van vrijwilligers neem contact op met mevrouw Inez Pijnenburg. Bij de opening gaan wij proberen enkele interviews op te nemen.
3. TV Overzicht
4. Rubriek: “Muziek uit het verleden” twee nummers
– Fats Domino – The fat men
– Dion & the Belmonts – A teenager in love.

Techniek; Jan Boeve. Redactie, regie en gastheer; Gerrit Naber
Presentatie; Marijke Riesebeek.

Uitzending Gemist