Vandaag is onze studiogast Jeannette Bensink van MBB Zwolle
Voor een afspraak bij MBB Zwolle “Move YourBrain Body” moet je een doorverwijzing hebben van de huisarts, bedrijfsarts of medisch specialist. Na een uitgebreide intake van het multidiscisplinair team kan men samen met de cliënt bepalen wat het zorgtraject precies zal gaan worden. Het behandelend team bestaat altijd uit een Psycholoog, Psychomotorisch therapeut en een thuiscoach. Jeannette is casemanager en begeleidt het behandeltraject van de cliënt begin tot eind. Als iemand de stap heeft gezet om met MBB Zwolle contact op te nemen zl het eerste contact dan ook zijn met Jeannette Bensink. Zij heeft ook gesproken over SOLK = Somatisch Onvoldoende Verklaarbare Klachten deze komen vaak voor in de praktijk. Laat u voorlichten en neem contact op. Deze organisatie MBB Zwolle heeft cliënten veel te bieden en uit wijde omgeving komt men hier naartoe.
Tweede uur;
1.Telefonisch interview met Nova van Koot uit Hattem, 7 jaar oud. Haar broertje Otis heeft een zeldzame en agressieve vorm van kinderkanker, neuroblastoom. Hij wordt behandeld in het Prinses Maxima Centrum in Utrecht. Zij heeft de actie Kankerketting opgezet samen met haar ouders, inmiddels is er al meer als € 12.000,– opgehaald. U kunt op deze pagina ook doneren. Op Facebook heeft Nova een Facebook pagina Nova & Friends waar u ook een polsbandje kan bestellen of stuur een mailtje naar: novainactie@gmail.com
2. Telefonisch interview met Leo Linnartz van de stichting Wolven in Nederland Leo vertelde ons over de wolven die zijn gesignaleerd.
Deze wolvenfamilie floreert op de Veluwe. afgelopen week zijn maar liefst 8 wolven op camera van de Zoogdieren vereniging vast gelegd. Een vraag die ons bezig hield was, wat doe je nu als je deze wolven tegenkomt op je wandeling. De kans is erg klein maar zij zullen je meestal niets doen.
3. Album van de maand; Passenger – Songs for the drunk and broken hearted. wij draaiden de titel song .
4. TV overzicht.
In dit uur tevens mooie Goud van Oud muziek.
Techniek; Jan Boeve en Samuel Koridon. Redactie,regie en gastheer; Gerrit Naber.
Presentatie; Marijke Riesebeek

Wilt u deze uitzending terugluisteren; Uitzending gemist IJsselmagazine