Deze donderdagmorgen mag ik weer aan de slag bij RTV Hattem ons IJsselmagazine radioprogramma.
Een bijzondere gast Paul Simonis als ex PEC Zwolle omroepster en fan van de club iemand als gast van Go Ahead Eagles in Deventer dit is Paul Simonis Hij is geboren in de buurt van Den Haag, Voorburg Leidchendam.
Zij liefde lag bij het voetbal. Ook heeft hij gestudeerd voor fysiotherapeut. uiteindelijk is hij in Rotterdam gaan werken bij Sparta Rotterdam uiteindelijk heeft hij hier 14 jaar gewerkt. Hij is zelfs nog een keer uitgeleend aan Willem II in Tilburg. men zegt Paul is een man die een rugzak bij zich heeft vol trainersvisie. In 2019 heeft hij bij de KNVB zijn UEFA Pro licentie weten te behalen. Daar heeft hij veel voor moeten doen maar mooi om deze onderscheiding te hebben. Wel moet je ieder jaar zorgen dat je cursussen bij houdt en geaccrediteerd blijft hiervoor. Nu assistend trainer bij Kees van Wonderen van GO Ahead Eagles. Het bevalt hem daar uitstekend en kan van deze trainer erg veel leren. Dus voorlopig blijft Paul bij Go Ahead Eagles.
In het tweede uur; telefonisch interview met Jantine den Toom van de Bibliotheek Noord Veluwe
Wij praten met haar over de landelijke app van de bibliotheek, maar nu is er een speciale app voor de Bibliotheek Noord-Veluwe Vooral bij de huidige lockdown maatregelen sluit deze App geweldig aan. Je kunt via je laptop of telefoon van allerlei zaken regelen bij de Bibliotheek. Je kunt kijken of een boek aanwezig is, de uitleningstermijn verlengen. Voor meer info Bibliotheek Noord-Veluwe. Zij gaan ook online met een online training aan de slag om je CV zo goed mogelijk te brengen.Voor 18 april kunt u zich aanmelden voor de training van 20 april van 10 tot 11.30 kunt.
Verder zouden wij telefonisch contact hebben met Jart Sluiter van de Dutch Golf heeft a.s. zondag 19 April van 10.30 beginnen de activiteiten. helaas is het niet gelukt om Jart aan de telefoon te krijgen.
Ons andere telefonisch interview zou zijn met Jan van Raalte oud voetballer van PEC Zwolle over het onderwerp de “Mini Arena” in Hattem. Voetbalmiddagen op 14 en 21 april, 12,19 en 26 mei op de woensdagmiddagen bij VV Hattem.
Ook Jan Van Raalte was door omstandigheden verhinderd.
De rubriek: “Muziek uit het verleden”
TV Overzicht.
Techniek; Jan Boeve en Samuel Koridon. Redactie, regie en gastheer: Gerrit Naber. Presentatie; Marijke Riesebeek