In deze uitzending een belangrijke studiogast Marie José Andringa ze is haar werkzame leven is als specialist Ouderengeneeskunde, nu een betrokken lid van de werkgroep Epe gericht op voorlichting.
Zij heeft jaren in het bestuur gewerkt van Alzheimer Nederland. Dit jaar is Wereld Alzheimer dag op dinsdag 21 september, thema is ‘de vele gezichten van Alzheimer’ . Op deze dag wordt extra aandacht gevraagd voor dementie. Iedere woensdag van de maand is in Heerde Alzheimer café. Op 6 oktober is er in de Hattem in de Marke wederom een voorlichtingsavond aanvang 19.30 uur.
In hattem is ook een Geheugen Steunpunt Oost-Veluwe / Hattem Coördinator Janine Verduijn
Marie José gaf ons an het einde nog een vergeet mij nietje cadeau. Het vergeet mij nietje kun je dragen om zo te laten zien dat je Alzheimer ondersteunt.
Tweede uur:
1. Telefonisch interview met Ronald Westerhuis studio moet weg uit zijn pand aan de Veerallee.Hij vertelt alleen over de toezeggingen die hem zijn gedaan, helaas worden deze nu niet nageleefd. wordt vervolgd
2. Telefonisch interview met Conny Wencker directeur van het Het Palet Hattem en de Vlonder in Hattem. Vrijdag 24 september is de Grote Peuter Dag op alle basisscholen van Openbaar Onderwijs Zwolle deze dag is op vrijdagochtend van 9.00 tot 11.30. 24 basisscholen in Zwolle en regio.
3. Telefonisch interview met Sonja Schulz over het IVN Beleef Weekend dat wordt georganiseerd drie dagen vol natuur en cultuur activiteiten – 24,25 en 26 september.
4. Rubriek Muziek Uit het Verleden
5. TV Overzicht.
Techniek: Jan Boeve en Samuel Koridon
Regie: Gerrit Naber
Presentatie: Marijke Riesebeek

Uitzending gemist 1e uur
Uitzending gemist 2e uur