Vandaag als studiogast bij RTV Hattem in ons IJsselmagazine Klaas van Dieren van Havo Hattem . HAVO ie een vereniging voor de ondernemers in en om het Centrum gebied van Hattem, HAVO leden worden gevormd door ondernemers die worden aangeslagen door de gemeente middels een aanslag reclame belasting. Klaas van Dieren is begonnen als voorzitter in 2016 als ad interim voorzitter maar zit nog steeds op de plek. Ook de evenementen worden mede mogelijk gemaakt door ondersteuning van de HAVO, zij werken ook samen met Visit Hattem de binnenstad te promoten met stadswandelingen, de mooie bijzondere musea en ook de Horeca.
In tijd van Corona is zo snel mogelijk een website gecreëerd zodat de middenstand toch nog ondersteunt werd met de verkoopvan producten.
Tevens een website gemaakt Shoppen in Hattem Kortom Hattem een stad die op de kaart staat.
Tweede uur;
1.Telefonisch interview met Bert Konterman van PEC Zwolle hij is de laatste twaalf wedstrijden ingevallen als trainer van PEC Zwolle. Nu gaat hij starten als trainer bij de KNVB in Zeist. Het Nationale Team van Oranje 019, het is het hoogste jeugdteam van de voetbalbond.
Afgelopen woensdagmiddag was hij in Hattem bij de VV Hattem, onder het motto “Laat ze maar pingelen`’ was een mooie middag.
2. Een telefonisch interview met Rick Mensink vertelt van Hedon Zwolle a.s. maandag wordt de 80ste verjaardag gevierd van Bob Dylan op deze dag zendt Hedon een stream uit met een soort van tribute aan Bob Dylan verschillende artiesten doen hier aan mee; t.w. ErnstJanz, André Manuel, Bertolf en vele anderen. Kaarten voor de Ode aan Bob Dylan maandag 24 mei om 20.30 uur, Kaarten reserveren via Hedon Zwolle prijs voor deelname € 7,00 .
3. TV Overzicht komende week.
4. “Muziek uit het verleden” 2 liedjes uit het songfestival van 1957 Corry Brokken en 1959 Teddy Scholten.
Wij draaiden muziek allemaal songfestivalliedjes een lijst van nummers gekozen door de vakjury van nummer 1 tot en met 10.
Techniek: Jan Boeve en Samuel Coridon. Regie en redactie Gerrit Naber.
Presentatie: Marijke Riesebeek