Vandaag in onze studio als gast Hans Paul Visscher algemeen directeur van Wecovi. Zijn vader is in 1953 voor zichzelf begonnen met een klein bedrijf met jutezakken en heeft dit later uitgebreid.
Hans Paul Visscher is werkzaam in het bedrijf sinds 1990. In die jaren is er veel gebeurd. Zij hebben bedrijven in Duitsland – Emmerich hier was zijn vader Albin betrokken. In Engeland – Birmingham nu met de Brexit misschien ee voordeel.Teves ook in Frankrijk – Marseille. Overal zijn de producten van Wecovi te vinden in vakantiehuisjes de schoonmaak producten. zij vertegenwoordigen drie merken Wecoline voor de professionele schoonmaak, Wecovi Service voor gastensets en inventaris en Wecovi Retail. het bedrijf Wecovi zou twee jaar geleden begonnen met de voorbereidingen met een nieuw bedrijf in Hattemerbroek langs de A28. Uiteindelijk is de stekker daaruit getrokken en is de beslissing genomen om in Zwolle – Zuid op de Marslanden het bedrijf te vernieuwen en vergroten. Hans Paul samen met zijn vrouw Daniëlle hebben drie zoons zijn zij geïnteresseerd om het bedrijf voort te zetten. Het zijn nu alwel ondernemers maar of dit bij een van hen een echte ambitie zou kunnen zijn, is nog niet bekend. Tevens steunt het bedrijf diverse organisaties zoals PEC Zwolle en Ronald McDonaldhuis in Zwolle met super schoonmaakartikelen etc. tevens voor de Monicares Foundation stichting in Zwolle. Kortom wij hebben veel gehoord over het bedrijf van Hans Paul Visscher en wie weet spreken wij elkaar nog eens weer.
In het tweede uur;
1. Projectleider Theo Koolen bij het Zone College locatie Zwolle voor Noord- en Oost-Nederland. hebben wij gesproken over de nieuwe MBO-opleiding, Geo, data & design een drie jarige opleiding leren studenten informatie teverzamelen, verwerken en presenteren. Vrijdag 29 januari 2021 kunnen geïnteresseerden zich nader laten informeren.
2. Christa Westerhof van de boekhandel westerhof over de Nationale Voorleesdagen zij verkopen een uitgebreid assortiment voorleesboeken. b.v. “Coco kan het zelf” van Loes Riphagen dit jaar verkozen tot Pretenboek van het jaar is verkrijgbaar als normale editie en tijdelijk als mini editie voor €5,25
Bij haar kan men alle boeken bestellen en deze worden dan thuisbezorgd.
3. Album van de Maand; “Passenger” -Songs for the drunk and broken hearted. wij draaiden het nummer- What you’re waiting for.
4. TV Overzicht
Techniek; Jan Boeve – Samuel Koridon
Redactie, Regie en gastheer – Gerrit Naber
Presentatie; Marijke Riesebeek

Uitzending gemist: Site RTV Hattem