Een herfstachtige dag, maar de medewerkers van het IJsselmagazine zitten lekker hoog en droog in de studio van RTV Hattem
Theo Koolen directeur van Rebels Advies B.V.. komt helemaal uit Noord-Brabant nara Hattem om ons te vertellen over zijn activiteiten. Theo is geboren op de boerderij en heeft gelukkig uitgebreid kunnen studeren, ook maakte hij tijdens zijn studie al muziek. Tegenwoordig als hij een lezing geeft begint hij met een gespeeld en gezongen muziek nummer, dat veel indruk maakt bij de mensen in de zaal. Via een persbericht van het Zonnecollege Zwolle zijn wij met hem in contact gekomen. In september 2021 is een nieuwe opleiding van start gegaan.
GEO, DATA & DESIGN een drie jarige opleiding leren studenten geo-data informatie te verzamelen, verwerken en presenteren. Er is in de markt veel vraag naar specialisten op dit gebied. De nieuwe opleiding wordt dan ook ontwikkeld in nauwe samenwerking met het bedrijfsleven en er is een ruim aanbod aan stageplaatsen. Voor een uitgebreid overzicht luister onze uitzending terug of kijk of de website van hem.
Tweede uur;
1.Tel. interview met Hans de Jong van IVN Zwolle klimaatcursus. zie voor meer informatie de website.
De cursus “De groene verandering” beslaat 7 avonden van 19.00 tot 22.00 uur. Er worden ook twee excursies aan gekoppeld. Opgeven cursus: grote.klap@xs4all.nl.
2. Tel. interview met Inez Pijnenburg voorzitter bestuur Zuivelmuseum Wapenveld, Erve IJzerman.. Inez vertelt over de afgelopen periode na de opening van 11 september2021 en alle activiteiten die er momenteel in de herfstvakanties zijn.
3. Tel. interview met Wim Eikelboom over de schilderijen tentoonstelling ” Kunstroute 60 variaties Voerman.