Studiogast op deze donderdag bij RTV Hattem in ons programma Henk Hengeveld voorzitter en vrijwilliger van deIjsselbiënnale
Afgelopen zaterdag was er een groot feest voor alle medewerkers, sponsoren, en verder iedereen die er mee te maken heeft gehad. Op 19 juni 2021 is het van start gegaan en 19 september 2021 was de laatste dag van dit seizoen. De route loopt van Doesburg via Zutphen, Deventer naar Kampen. Zij hebben ongeveer 80.000 bezoekers gehad. De wateroverlast van dit jaar heeft ook gevolgen gehad voor de Ijsselbiënnale. Het draaide om het totaal programma dat zij te bieden hadden, buitententoonstelleing, kunst, activiteiten, duurzaamheid en prachtige fietsroutes langs de diverse kunstprojecten.
In 2023 hoop men voor de derde maal de IJB te organiseren men heeft inmiddels contacten met Hanze Marketing, misschien een optie om alle Hanzesteden speciaal te benoemen met activiteiten. Wij zullen het meemaken.
Tweed uur:
1. Interview met Megan van Uffelen winnares van het prestigieuze muziek concours VCMA (Vienna Classical Music Academy). Megan begon op 7-jarige leeftijd met het bespelen van de hefboomharp op 13-jarige leeftijd werd dat een pedaalharp. Zij studeert bij Manja Smits,zij werd toegelaten bij Young Talent, Class aan het Artez Conservatorium. Zij is tevens lid van het Jeugd Orkest Vuurvogel.
2.Interview met Erika Hottinga van Visit Heerde,zij vertelde ons over het evenement “Rondje Pontje Rock” op zondag 26 september. Er zijn al 750 aanmeldingen. Op vijf horecalocatie langs de IJssel tussen 11.00 en 17.00 uur zijn drankjes en versnaperingen verkrijgbaar.
Tevens is er overal bij deze locaties mooie muziek.
3. Interview met Dafpne Dopheide van de “Run voor Kika Marathon KIKA” marathon Veluwe” deze is verplaatst naar voorjaar 2022 op 3 April.
4. Muziek Uit het Verleden.
5. TV Overzicht.
Techniek: Jan Boeve en Samuel Koridon
Redactie & Regie: Gerrit Naber
Presentatie: Marijke Riesebeek

Uitzending gemis 1e uur
Uitzending Gemist 2e uur