De uitzending van vandaag met George Brandon Bravo Bruinsma als studiogast hij was tot voor kort Cardiothoracaal chirurg in Isala sinds het jaar 2000.
In de afgelopen 20 jaar is veel veranderd door medische technologische ontwikkelingen. De veranderingen in de hartzorg het vervangen van kleppen van het hart. De samenwerking verbanden met het Radboudumc in Nijmegen in het echt van opleiding. Wij denken ook aan de ingebruikname van de Robot, daar zijn gespecialiseerde artsen die dit voor hun rekening nemen. George Brandon Bravo Bruinsma opereert met name de Openhart operaties en het vervangen van de hartkleppen. Tegenwoordig is veiligheidsdenken zeer belangrijk..
Buiten zijn fantastische operaties in Isala was er ook nog tijd om een enkele boeken te schrijven. Het zijn romans; éen v.d. titels “Op zoek in de tempel van mijn horloge”. Momenteel ligt zijn vierde boek bij de drukker.
George Brandon Bravo Bruinsma is een studiogast die enorm veel de vertellen heeft een uurtje was eigenlijk te kort.
Tweede uur:
1. Tel. Interview met Suzanne Berends =”http://www.swhattem.nl/steunouder”>Stichting welzijn Hattem – Steunouder Zij vertelt dat er veel behoefte is aan Steunouder waar
2. Tel. interview met bestuurslid Anita Middel bij de St. de Vuurvogel zij zijn verkozen tot de Club van het Jaar 2021. Anita vertelt over deze succesvolle club jongeren.
3. “Muziek uit het verleden”
4. Ellen Pels van het programma Jazz Delicious vertelt over haar nieuw uitgebrachte EP. Daarbij is zij met nog veel meer interessante zaken bezig.Veel muziek geschreven in de corona periode etc.etc.
Techniek; Jan Boeve en Samuel Coridon
Regie, Redactie, en gastheer; Gerrit Naber
Presentatie; Marijke Riesebeek.