Deze eerste donderdag van januari hebben wij direct een interessante gast, hij is Peter van ’t Hul van IJsseldrone IJsseldrone begon als een hobby dus allereerst over zijn dagelijks werk.
Hij is momenteel werkzaam bij Dienstencentrum de Stroming. Dienstencentrum de Stroming, zij verzorgen ondersteunende taken voor 30 basisscholen in en om Zwolle. De ondersteuning richt zich op leerlingen met speciale onderwijsbehoeften.
Daar Peter vier dagen per week werk bij dcdestroming heeft hij tijd beschikbaar voor zijn hobby.
In 2013 is hij begonnen met het hobbymatig bouwen van droes.
Hij doet dingen die hij leuk vindt dit is de reden dat hij in 2018 bij de Drone Flight Academy heeft hij zijn ROC light opleiding gevolgden een start gemaakt met IJsseldrone Peter heeft zijn brevet om met een ijsseldrone t mogen vliegen. hij is in staat om mooie foto’s en filmpjes te aken op deze manier. Hij mag met de droge maximaal 120 meter hoog vliegen. Wij hadden een interessant gesprek en Peter had een erg mooie muziekkeuze.
Tweede uur:
1. Verder met mooie muziek
2. Op initiatief van ondernemend Hattem zijn in de afgelopen week vier banners opgehangen met de tekst: “WEES LOYAAL EN SHOP LOKAAL” ondernemer Fietsenzaak Roel Veltkamo in Hattem Informeerde ons en vertelde ons hoe zij samen met een aantal ondernemers deze actie hebben opgezet ook met de Havo Hattem.
3. “Muziek Uit het Verleden”
4. TV Overzicht
5. Berichten uit Hattem en omgeving.
Techniek: Jan Boeve en Samuel Koridon (eerste uur) assistentie Gerrit Naber
Redactie en Regie: Gerrit Naber
Presentatie: Marijke Riesebeek.

Uitzending gemist 1e uur

Uitzending gemist 2e uur