Vandaag zijn te gast twee heren; Aexander Nagelhout en Bert-Jan de Bondt van de Lions Club Hattem.
Zij hebben veel te vertellen de Lions Club Hattem heeft ook binding met de Lions International. De club bestaat sinds juni 1994, zij hebben 30 leden. De contributies en organisatiekoste worden uit eigen middelen betaald, zodat de kosten die voor gemaakt worden niet ten koste gaan voor het goede doel.
Zij komen iedere maand bij elkaar of gezamenlijk een hapje eten of bij een van de leden thuis Per jaar worden een aantal Goede Doelen geselecteerd zoals Okraïne project en vele andere. Op 18 november van 15.00 – 17.00 uur bij de Dutch Golf is er wederom een rode wijn actie er wordt een wijn proeverij aan gekoppeld. De toegang kost €7,50 daarvoor kunt u meedoen aan dit event, u krijgt een mooi bijzonder glas en een hapje en drankje. Tevens kunt u de bestelling plaatsen van de lekkere bijzondere wijnen. De winst gaat weder naar een Goed Doel. Zij hebben ons nog veel meer verteld kijk daarvoor op de website van Lions Hattem
Tweede uur:
1. Interview met Nico Corba van Aankomend Concert van Animato Kwartet Op 19 november in MFC de Marke treden zij op met prachtige eigentijdse muziek.
Er zijn nog kaarten voor volwassenen € 22,00 en jongeren tot 18 jaar € 7,00 met een drankje en hapje. Het belooft een mooie avond te worden.
2. Interview met Lotte Alkema zij bracht in maart een bezoek aan Kaapstad, hier heeft zij Uman en haar moeder Avela leren kennen. Uman is 9 jaar oud en woont in Imizamo Yethu Houtbay, Zuid-Afrika. Zij woont daar samen met haar moeder in een sloppenwijk Lotte heeft een actie opgezet zodat Uman naar school kan gaan. Inzamelings actie van Lotte. Luistert u naar de uitzending dan hoort u meer hierover.
3. Interview met Teun Toebes Hij heeft gewoont in een VerpleegThuis in Utrecht en momenteel in Amstelveen. Hij wil dat de mensen met dementie niet meer achter gesloten deuren hoeven te wonen. Hij heeft hierover een boek geschreven;”Wat ik leer van mijn huisgenoten met dementie” Inmiddels heeft hij ook een theater toernee, ook komt er een 8 delige serie op TV over Alzheimer en Teun Toebes.
4. TV Overzicht
5. “Muziek uit het verleden” 1958
Techniek: Jan Boeve, Samuel Koridon en Gerrit Naber
Redactie, Regie en muziek keuze: Gerrit Naber
Presentatie: Marijke Riesebeek

Uitzending gemist: 1e uur
Uitzending gemist: 2e uur