Op deze regenachtige ochtend is het goed vertoeven in de studio.
Rob Zuidema is onze studiogast, directeur van de Zwolse Theaters
Tevens voorzitter van Economic board Regio Zwolle Zij zijn verantwoordelijk voor de economische agenda. Bestuurders van de 22 regiogemeenten en de vier provincies; Overijssel, Flevoland, Drente en Gelderland.
Rob is interim zakelijk directeur voor de Museum de Fundatie, men is daarop zoek naar een nieuwe directeur. Daarbij vervult hij nog vele andere functies.
Wat leuk is om ook te vertellen dat hij voorzitter is vanHockeyclub Zwolle Zij hebben daar maar liefst 1600 leden.
Zij zijn daar altijd op zoek naar veel vrijwilligers.
Zwolse Theaters hebben de afgelopen 2 jaar een moeilijke tijd gehad. Gelukkig hebben zij steun ondervonden van de Rijksoverheid NOW regeling. Het was een rollercoaster!
Gelukkig zijn er geen medewerkers ontslagen.
Momenteel is de belangstelling voor het Theater weer redelijk op peil. Nu komen er natuurlijk de verhoging van de energie ook nog eens bij. Zij hopen wederom ondersteuning hierbij te ontvangen. Er wordt ook gewerkt met “Eigen Producties”
Tweede uur:
1. Interview met Fred Voskuil directeur van Nederlands Bakkerij Museum Hattem, E zijn weer mooie activiteiten in het museum, het bakken van speculaaspoppen met gebruik van orginele koekplank. Er is ook een spannende speurtocht ook het educatieve gedeelte wordt niet vergeten.
Kijk op de website en stem voor het bakkerij museum als leukste uitje.
2. Interview met Jeroen Kikkert samen met zij vrouw en Marije van Loenen van Visit Hattem organisatie, zij houden zich bezig met de organisatie Chocolade Festival Hattem
3. TV Overzicht
4. “Muziek uit het Verleden” 1953
Techniek: Jan Boeve, Samuel Koridon en Gerrit Naber
Redactie, Regie en Gastheer: Gerrit Naber
Presentatie: Marijke Riesebeek