De voorlaatste uitzending in juni van ons IJsselmagazine.
Een speciale studiogast is vandaag Hannan van Rooij, zij is student verpleegkunde aan de Hogeschool Via in Zwolle.
Zij heeft in 2022 de ‘Anna Reynvaan’ studentenprijs gewonnen. Het artikel heet “Stap in het Licht” . De betrouwbaarheid van onze beroepsgroep schrijft ze is van levensbelang en dat begint bij ons zelf. Zij neemt de lezer mee in haar zoektocht naar de betekenis professionaleteit en integriteit in het licht van de verpleegkundige beroepscode en het beroepsprofiel.Na deze opleiding bij Viaa Hogeschool (vandaag krijgt zij de uitslag of ze is geslaagd) gaat zij verder met haar opleiding bij de Universiteit voor Humanistiek in Utrecht Een kleinschalige universiteit die wetenschappelijk onderwijs en onderzoek verzorgt.
Zij gaat haar Master doen om zo ook een BIG registratie te krijgen.
Verder is zij aangesloten bij de Poetry Circle tevens het Spoken Word bedoeld voor woord kunstenaars. Kortom veel hout haar bezig zij vertrekt binnenkort naar Chicago het is de prijs die zij gewonnen heeft. Kortom Hannan is een dame met veel ambities.
Tweede uur:
1. Interview met Philip Troost van het Spectrum in Hattem en Zwolle/ het centrum biedt therapie aanbod in de zoektocht naar groei en ontwikkeling. Zij bestaan dit jaar 30 jaar en dit wordt gevierd met een speciaal festival op 18 juni op het terrein Heidebeek in Heerde.
2. Interview met Albert Dam dirigent van Vuurvogel Jeugd Orkest
zondagmiddag 16.00 uur vieren zij hun 30 jarig bestaan met hun optreden in Zwolse Theaters de Spiegel. Er zijn nog kaarten te koop. Midden juli gaan zij een reis maken naar Italie van maar liefst 9 dagen.
3. TV Overzicht
4. ‘Muziek Uit het Verleden’
Techniek: Jan Boeve en Gerrit Naber.
Presentatie: Marijke Riesebeek.

Uitzending gemist: 1e uur
Uitzending gemist: 2e uur