Vandaag in onze studio als gast Ferdinand van de Lang hij is werkzaam bij Fespro Sport. De sportschool is in oktober eind vorig jaar 2021 geopend in Hattem onder het zwembad de Marke.
Ferdinand vertelde over zijn studie en zijn mooie fitness school, hij heeft de opleiding Kalo gedaan en is jaren in de sport werkzaam geweest. Hij heeft 10 jaar in Wapenveld gewerkt ˘Hij heeft ook contacten met Technogym waarvan alle apparaten vandaag komen. Je kunt bij Fespo 7 dagen per week sporten altijd onder toezicht van de instructeur onbeperkt toegang. ” Fit in slechts 30 minuten” De trainer stelt de apparatuur goed voor je in. Eén maal inloggen en alle instellingen staan goed voor jou. Ga een kijkje nemen aan de Daendelsweg in Hattem.
Tweede uur:
1. Eline Schakelaar van Muziekvereniging Ontwaakt vertelt ons over de bijzonderheden vakbijzonderheden van “Het Grote Muzieklab” gaat van start dit is voor groepen 4 t/m 8 jaar van de basisschool waar de Muziekvereniging Ontwaakt Hattem je kennis laat maken met de muzikale wereld.
2. Vuurvogel jeugdorkestVuurvogel OpStreek begint voorjaarsproject in Zwolle. Beginnende strijkers maken samen muziek. Albert Dam informeerde ons hierover.
3. “Muziek uit het verleden”
4. TV Overzicht
Tweede uur wederom Nederlands Talige muziek.
Techniek: Jan Boeve en Gerrit Naber
Redactie en regie: Gerrit Naber
Presentatie: Marijke Riesebeek
Uitzending gemist 1e uur

Uitzending gemist 2e uur