In dit programma een leuke gast Ard ten Hoff momenteel werkzaam in het Isala Ziekenhuis Zwolle Hij is revalidatie arts, meestal werkt hij in de Vogellanden Zwolle. In Isala is hij betrokken bij het Corona traject speciaal voor mensen die op de IC hebben gelegen. De mensen die op de IC hebben gelegen en nog steeds problemen hebben. Zij zijn betrokken in een traject met speciale nazorg.
Vanuit de Vogellanden heeft hij veel te maken met Cliënten van Isala die na het ziekenhuis toch naar eventueel Vogellanden moeten doorstomen om daar te revalideren. Op deze manier kunnen zij veel betekenen voor deze patiënten. Ook voor kinderen is de vogelladen een fantastische plek om te revalideren en/of op zoek te gaan naar een oplossing voor hun probleem.
Ard is erg betrokken en geïnteresseerd in sporters met een beperking.
“Waarde van sport en bewegen met een fysieke beperking. Ard houdt zich ook bezig met wielrenners met een beperking.
Tweede uur:
1. Ellen Snijjder is bij ons in e studio langs gekomen, zij werkte tot voor kort bij Stichting Welzijn Hattem, momenteel werkt zij voor Baalderborggroep.nl hier werkt zij met veel plezier.
Tevens is Ellen ook betrokken bij het PBO = Programma Bepalend Orgaan van RTV Hattem. Het PBO zorgt er voor dat aan alle onderdelen van de samenleving door radio en TV de nodige aandacht wordt gegeven. Zij is hier secretaris. En mooie club om meenamen te werken volgens Ellen.
2. “Muziek uit het Verleden”
3. TV Overzicht
4. Interview met Hendrikus Cazemier van de Lions Club in Hattem zij zijn in contact gekomen met kunstenares Edith de Jong zij maakt een mooie unieke zeefdruk die op 25 november om 16.00 uur wordt aangeboden aan Burgemeester Marleen Sanderse in een oplage van 150 stuks wordt deze “Hattem Prent” gemaakt. De opbrengst van de verkoop is bestemd voor de Stichting Leergeld .
Techniek: Jan Boeve en Gerrit Naber
Redactie en Regie:Gerrit Naber
Presentatie: Marijke Riesebeek