In de studio RTV Hattemop bezoek Gerrit Teunis. Wij gaan met hem praten over diverse onderwerpen. Eén daarvan is de Straatdokter in Zwollestraatdokter in Zwolle. Eind 2016 is het idee opgevat dat zich in Zwolle een mogelijkheid kwam om de straatdokter te bezoeken. Huisarts Rouzbeh Zoubin uit Staphorst heeft het plan opgevat in zijn woonplaats Zwolle voor de straatdokter. Hij heeft zich gevestigd in de WRZV Hallen Zwolle Joop van Ommen heeft ook hulp geboden bij dit project. Dak en Thuislozen kunnen zich in de WRZV Hallen melden voor een consult bij de straatdokter, waar een eenvoudige ruimte is ingericht.
Tevens kwam even aan de orde. De Stichting Winners in Zwolle een organisatie die het G-voetbal in Zwolle en mensen met minimum inkomen ondersteunen.
De oude WRZV hal en de Nieuwe WRZV hal een hele verbetering waar het van alle gemakken is voorzien en de meest moderne technologiën. Een nieuwe hal waar door veel mensen uit de regio kan worden gesport. Vele teams komen daar zaalvoetballen maar ook nog andere sporten komen daar sporten uit de omgeving 30 kilometer rondom Zwolle. De herbergkrant kwam ook nog aan de orde, Gerrit Teunis schrijft iedere keer een column. Het probleem is dat weinig mensen nog cash geld bij zich hebben en dat merken de mensen die bij diverse proberen deze krant te verkopen De krant is voor en door daklozen. Door de verkoop verdienen zij een gedeelte van de verkoopprijs waardoor zij een zakcentje hebben.
Door de verkoop van deze herbergkrant hebben wij minder bedelaars.
Tweede uur:
1. Interview met Larens van Zuijlen directeur vertelt over de wijzigingen van Dierenkliniek Hattem – Wapenveld. Per i januari is de dierenkliniek gewijzigd van naam maar ook uitgebreid qua mogelijkheden. Evidensia dieren ziekenhuis IJsselland in Regio Zwolle Specialistische Zorg voor Dieren. Specialisstische of intensive hulp voor huisdieren. Kijk voor meer info op de website.
2. Telefonisch interview met Paul Veld van Regio Zwolle Brigade helpt ondernemers uit de crisis – VNO-NCW Midden. Ook voor inwoners voor Hattem en omgeving. Voor hulp kijk op hun website maak een afspraak.
3. Muziek uit het Verleden.
4. TV Overzicht.
Aan dit programma werkte mee: Jan Boeve, Samuel Koridon, Gerrit Naber en Marijke Riesebeek

Uitzending gemist 1e uur
Uitzending gemist 2e uur