De dag na Koningsdag is onze studiogast Erik Delobel bij RTV Hattem in ons programma IJsselmagazine.
Erik is de programmeur van Poppodium Hedon in Zwolle en tevens de programmeur van Bevrijdingsfestival Overijssel Donderdag 5 mei begint het feest in Park de Wezenlanden.In 2010 is hij begonnen bij Hedon, op naar zijn jubileüm 12 1/2 jaar.
Nadat het festival BFO 2 jaar heeft stilgelegen van wege corona zullen veel mensen weer in de start blokken staan om het te bezoeken.
Op het hoofdpodium wederom een mooie bezetting; Donnie,Selah Sue, Meau, Diggy Dex, Snelle en de lieve jongens band, Kraantje Pappie en tenslotte om 22.00 uur Typhoon. Er zijn meerdere podia zoals ABBOTT en vele andere in bijzonder de aandacht voor de Familieweide met de vlakke vloer. Kijk op de Bevrijdingsfestival Overijssel / BFO op deze site kunt u alle bijzonderheden vinden.
Ook is er een speciaal 5 voor 5 moment. Bij alle Bevrijdingsfestivels in Nederland.
Tweede uur:
1. Interview met Daniëlla Snijders consulent muziek, zij verzorgt Babyconcert in samenwerking met Doomijn op de familieweide.
2. Interview over Hippe Gasten met Jon zij proberen veel gasten blij te maken. Op één dag bezoeken zij meerdere festivals.
3. Interview met Jarno van Mobiel Vinyl (mobiele discotheek Plof neer op een lekker aangenaam plekje, struin in de bakken met singeltjes naar jouw golden olies, om deze te laten draaien.
4. TV Overzicht.
5. Rubriek; Muziek uit het verleden.
Techniek: Jan Boeve, Samuel Koridon en Gerri Naber (regie & redactie)
Presentatie: Marijke Riesebeek.

Uitzending gemist: 1e uur
Uitzending gemist: 2e uur