Vandaag als gast in de studio Jurian Meintjes momenteel werkzaam bij Roscom Zwolle.
Hij heeft zal bij vele bedrijven gewerkt, zoals bij PEC Zwolle en nog een aantal andere.
Na zijn HBO studie in Tilburg, waar hij sport, economie en communicatie studeerde. Hij is in het voorjaar 2015 dat hij bij PEC Zwolle kwam werken.
In dat zelfde jaar werd hij gekozen door de oud prinsen van de Eileuvers carnavalsvereniging. Ondanks dat zijn vrouw zwanger was, heeft hij deze taak toch op zich kunnen nemen. Zo werd hij de stadsprins op 11/11 2014 van het seizoen 2014/2015.
Zo ging hij werken bij PEC Zwolle als Sales Manager en is daar verantwoordelijk voor het sales team. Alle contacten onderhouden met leden van de Buisinessclub waar ruim 600 ondernemers netwerken en bij de thuiswedstrijden voetbal kijken. Maar altijd diende je beschikbaar te zijn.
Uiteindelijk heeft hij gekozen om te gaan werken sinds enkele maanden .Roscom Zwolle.De muziek keuze van Jurian was ook muziek die wij niet vaak draaien!
Tweede uur:
1. Interview met Sylvia van der Grinten van de Kunstkring Hattem dit wordt aangeboden aan vrienden en donateurs. Dit jaar treden op Mealisagno Trio, zij hebben allen bij Artez gestudeerd.
2. TV Overzicht
3. Muziek uit het Verleden.
4. Interview met Steven Pleiter van . Jazzclub Hattem nodigt u uit voor haar tweede concert op 11 december a.s. bij The Dutch Golf om 16.00 uur. The Jammbirds geven vertelconcerten.
Techniek; Samuel
Redactie en regie: Gerrit Naber
Presentatie; Marijke Riesebeek