Twee dames op bezoek; Marije van de Bor en Sandra Oldengarm die zich bezig houden met de voorbereidingen van de Grachtenrace op 18 juni in Zwolle.
Zij zijn druk bezig met z’n drieën inclusief Marijke Sterkenburg er moet weer heel veel wordt georganiseerd. Twee jaar is het door de corona niet doorgegaan. Volvo Zwolse Grachten Race wordt voor de 12e keer gehouden. Gelukkig zijn er goed sponsoren die het mogelijk maken om dit evenement te organiseren.
Er doen maar liefst 70 teams mee. De start van de heren teams is om 10.45 uur uiterlijk 12.45 moet men binnen zijn. De damesteams starten om 13.15 uur en zij moeten uiterlijk om 15.15 uur binnen zijn.
Om 18.00 uur is de prijsuitreiking.
Tweede uur:
1. Theater ‘Zie de Mens’ in MFC de Marke in Hattem. Laurens Umans en Sarah Steeman komen het een en ander vertellen over deze voorstelling. Meer hierover zie Joseph Wresinski Cultuur Stichting Er zijn nog kaarten te koop voor de voorstelling in Hattem. Toegang is gratis, vrije gift na afloop.
2. Interview met Loes Visser over het 15 jarig bestaan van het Het Britten – Festival. het 15 jarig bestaan vieren zij op 11 juni op landgoed Schellerberg midden in de natuur. Er worden maar liefst 12 optredens gegeven. Het begint om 12.30 tot 20.30 uur.
3. Muziek uit het verleden
4. TV Overzicht
Techniek: Jan Boeve en Gerrit Naber
Redactie en regie: Gerrit Naber
Presentatie: Marijke Riesebeek

Uitzending gemist 1e uur
Uitzending gemist 2e uur