Studiogasten zijn vandaag twee dames de eigenaren: Marianne Maat en Luciënne Dunnewijk van het prachtige bedrijf By Mölle .Sinds half augustus is hun winkel geopend in de Kruissraat 3 in Hattem. Tien jaar geleden zijn Marianne en Lucienne het bedrijf gestart. By Mölle werkt volgens het principe slow living. Zij werken alleen met natuurlijke materialen en doen zoveel mogelijk lokaal. Als het niet mogelijk is om een product in onze studio of in Nederland te vervaardigen, zoeken zij een duurzame partner in Europa. Het is hun ambitie om de wereld een beetje mooier te maken. Neem een kijkje in hun mooie winkel en zie met eigen ogen wat zij allemaal verkopen, tevens kunt u een kopje koffie bij hen drinken met een taartje. By Mölle .
Tevens hebben wij mooie muziek gedraaid uitgezocht door beide dames.
Tweede uur:
1. Interview met Marije van loenen van Visit Hattem zij vertelde over de actie in Hattem. “KLEUR DE HANZE” van 22 tot 30 december kunt u de gedownloade kleurplaat inkleuren daarna uploaden en versturen naar: www.kleurdestad.nl/hanzesteden . De jury
zal bepalen welke kleurplaat op het gemeentehuis wordt geprojecteerd.
2. Interview met Lucie Legeland over de voorstelling Nocta NachtTaferelen een Theatraal concert. Op vrijdag 3 november een voorstelling in theater ZZUit in Zwolle. met allemaal toffe muzikanten; Dries Bijlsma gitaar, Reinder van Raalte piano, Maurits Boreel viool, Willem de Jongh drums, Lucie Legeland en Jack Weijkamp stem. Van 20.15 uur tot 21.30 uur inclusief pauze, na afloop een hapje en drankje te nuttigen.
3. TV overzicht.
4. Muziek uit het verleden.
5. Interview met Marion Goosens over het optreden van die improvisatiegroep PeperDus zij spelen De Hort op.De acteurs krijgen korte input, zoals karaktereigenschappen, dilemma’s of geheimen. Hiermee improviserenbze er plekke een scene. Zondagmiddag 12 november speelt PeperDus op locatie bij Gerrits Tuin en bij de naastgelegen Studio RAW, het atelier en werkplaats van kunstenaar Ronald Westerhuis.
Zondag 12 november optredens om 14.00 uur.
Techniek: Jan Boeve en Gerrit Naber
Redactie en regie: Gerrit Naber
Presentatie: Marijke Riesebeek.
Tot volgende week.

Vrijdagmiddag te beluisteren bij Radio 794 van 13.00 tot 15.00 uur.
Zaterdag herhaling bij RTV Hattem.