Regen en zon hebben wij allemaal weer voorbij zien komen onderweg naar Hattem.
Wij gaan bij RTV Hattem onze uitzending van IJsselmagazine maken. Vandaag geen studiogast maar wel vijf interviews.
1e uur:
1. Gea Luttels van PEC Zwolle weet alles te vertellen over de OldStars Walking Football. Dit wordt georganiseerd op 18 april.
Dit is al het 7de jaar dat het georganiseerd wordt. Maar liefst 16 teams doen mee. 6 tegen 6, Het wordt gehouden bij v.v. HTC zelfs dames zijn welkom bij de Oldstars.
2. Interview met Frank Groothof over het familieconcert voor jong en oud dat op zaterdag 23 april vanaf 14.30 tot 16.00 uur wordt georganiseerd door de Kunstkring Hattem. Er zijn nog kaarten verkrijgbaar.
3. Steven Pleiter vertelt over Jazz in Hattem over het optreden van zaterdag 15 april van Bigband
Allotria
Het optreden begint om 16.00 uur.
Tweede uur:
4. Interview met Sanne Huiskamp Event Manager moment werkzaam voor BevrijdingsFestival Overijssel. Zij houdt zich bezig met de ideale wereld op de Landstede Familieweide. Dit jaar is er een uitgebreid familieprogramma. Deze gezellige en kindvriendelijke area staat in het teken van het creërenvan een ideale wereld met als thema “Ontdek de wereld van morgen”. Het begint 5 mei om 12.00 uur tot 18.00 uur.
5. TV Overzicht
6. Muziek uit het verleden.
7. Interview met Bert Wageman van V.v. Hattem Kids voetbal festival op zaterdag 15 april voor jongens en meisjes t/m 7 jaar. De voetbal activiteiten en spellen staan centraal en is de unieke Mini Voetbal Arena present.De kinderen kunnen met de spelers van het eerste elftal op foto. Kom gezellig met u kinderen langs.
Een programma met veel informatie.
Aan dit programma werkten mee.
Techniek: Jan Boeve en Gerrit Naber
Presentatie: Marijke Riesebeek