Een andere uitzending dan anders, geen studiogasten maar wel erg veel interviews.
Om 10.00 uur begonnen wij onze uitzending met muziek van de opname “Beste Zangers”
1e uur:
1. Interview met Janine Verduijn SW Hattem / GeheugenSteunpunt Hattem
Donderdag 21 september Wereld Alzheimerdag 18 september /Samen aan tafel Om 12.00 uur in de Hoenwaard, Hof van Blom. Kijk voor meer info bj het Geheugensteunpunt Hattem. Op vrijdag22 september Bijeenkomst in de Marke: aanvang 14.30 uur met als onderwerp Mantelzorg en Dementie.
2. Interview met Arend Kisteman Stadsbakker hij gaat de landelijke politiek in en komt op de lijst voor de VVD op plek 23.
3. Interview met Annelies Hardam van hetBeeldhouwers Gilde Hattem Op de Noordwal zijn door hen prachtige beelden geplaatst.
Tweede uur:
4. Interview met Ingrid Heijnen woordvoerster van Het Notarieel Zwolle notaris van der Ven van het notariaat in Hattem sluit zich aan bij het Notarieel. Buiten het werken in Hattem zal hij ook werken vanuit Zwolle.
5. Interview met Erwin Reinhard van de Stichting Landschapsbeheer Gelderland in Hattem komt een nieuws klompenpad op landgoed Molecaten in Hattem.
Vrijdag 15 september om 13.00 uur wordt dit pad officieel geopend door wethouder Margriet Brouwer.
Het Assenradepad Kids is het 153 klompenpaden het vierde Llompenpad Kids in Gelderland. Op zaterdag 16 september zijn er ook nog activiteiten op het grasveld achter de watermolen.
7. Interview met Henk Dekker zij organiseren met de Brassband Excelsior ZalkChr. een braderie in Zalk met maar liefst 150 kramen. Zaterdag 16 september van 9.30 uur tot 15.30 uur.
Veel informatie in dit programma.
Techniek: Jam Boeve en Gerrit Naber
Presentatie: Marijke Riesebeek