Uitzending gemistDeze donderdagmorgen gaan wij praten in het IJsselmagazine met Steven Pleiter van Jazz In Hattem ,zij organiseren concerten voor Jazz liefhebbers in Hattem en omstreken. Zes concerten per jaar van oktober t/m maart.
Zondag 22 janari komt Inge Albertsen haar Friends een ode aan de jazz muziek uit de jaren 50/60 van de vorige eeuw. Het concert is in de Brasserie de Konijnenberg in Hattem en begint om 16.00 uur. Op het programma staan songs uit the Great American Songbook. Het ensemble wordt gevormd door zangeres Inge Alberts en haar jazz Friends; Hugo van Os piano, Frans Tunderman contrabas, Peter Swart saxofoon en Matthias van Olst slagwerk. Hij vertelt enthousiast over de Jazz Club waar hij bij betrokken is sinds 2020. Naast de stichting Jazz is Steven consulent bij de Nederlandse Vereniging voor een Vrijwillig Levenseinde. . Misschien kunnen wij later in een uitzending daar nog aandacht aan besteden.
Tweede uur:
1. Interview met Martine van der Kolk vertelt over groene mbo, zij hebben een open dag op vrijdag 27 januari van Zone College Zwolle. Vanaf 15.00 uur tot 20.00 uur geven studenten en docenten uitleg over onder meer het onderwijs. Met workshops, presentaties en demonstraties krijgen bezoekers een actueel beeld over MBO opleiding.
2. TV Overzicht
3. Muziek uit het verleden 50 jaren.
4.. Interview met Fennie Tiemens over “Dansen op de stoel” afdeling dit is speciaal voor mensen met dementie. De workshops vinden plaats in zorginstellingen, dagbesteding en beweegroepen in in de regio. Tijdens de workshops maken deelnemers onder professionele
begeleiding een muzikale reis door hun brein. Ieder op zijn eigen manier, zittend op de stoel. Bewegen op muziek ontspant en verbindt.
Techniek van dit programma; Jan Boeve, Samuel Koridon en Gerrit Naber. Redactie en regie; Gerrit Naber
Presentatie; Marijke Riesebeek

Uitzending gemist 1e uur

Uitzending gemist 1ste uur