Helaas was onze studiogast ziek en had zich afgemeld. Dat betekent in het eerste uur geven wij u de nieuwsberichten van RTV Hattem en Visit Zwolle etc.
Tweede uur:
1. Interview met Matthias Michelsen over de inzamelingsactie hulpgoederen voor Oekraïne. Op zaterdag 28 oktober a.s. bij de ontmoetingskerk in Hattem. Kleding en voedsel. De nood is (en blijft hoog). Doel is dat twee volle vrachtwagensmidsen november bij de hub in Oekaïne aankomt. Kleding, Dekens, dekbedden slaapzakken, Hygiëne producten en voedsel Inzameling 28 oktober van 9.00 Tot 15.00 uur bij de Ontmoetingskerk Hattem. Van Galenstraat 1.
2. TV Overzicht.
3. Muziek uit het verleden
4. Interview met Esther Kalkman zij is docent bij CultuurpleiNoord Veluwe zij heeft echter pas weer plek om een cursus te gaan volgen in 2024. Esther Kalkman heeft een kroon gesmeed voor de Britse Koning Richard 111. Niet voor Koning Charles maar voor de koning in de Engelse film over één van zijn voorgangers de vijftiende-eeuwse koning Richard 111. De film is inmiddels te zien.
5. Info over de kledingbeurs bij de Open Poort Hattem op vrijdag 20 oktober van 19.30 – 21.00 uur en zaterdag 21 oktober van 10.00 tot 11.00 uur.
Technieken het programma: Jan Boeve en Gerrit Naber
Redactie en regie: Gerrit Naber
Presentatie; Marijke Riesebeek