Afgelopen donderdag hebben wij alweer de allerlaatste uitzending op donderdag van de maand januari.
Wij begonnen deze donderdag met grote technische problemen maar gelukkig was onze technische steun en toeverlaat Samuel Koridon in de buurt zodat hij de storing kon oplossen. In het eerste uur kwam bij ons op bezoek Laila de Vries Singer-songwriter uit Kampen.
Zij bezocht de Dat HAVO, Conservatorium in Zwolle / Artez dat is haar ding. Na het conservatorium is ze nog even naar de PABO gegaan maar toen heel snel met het liedjes schrijven begonnen. Inmiddels heeft ze haar eigen EP uitgebracht op 19 februari in Amersfoort. Zij is ook schrijver op maat, waar ze mooie liedjes schrijft voor mensen
Tweede uur:
1. Interview met Mirjam Bongertman over de Vrijwilligersacademie. Het komend jaar staan er weer workshops gepland op woensdag 1 februari van 19.00 tot 21.00 uur bij Bloemenstein in Vaassen door fondsen kan men deze workshops gratis aanbieden. Deze workshops zijn voor vrijwilligers die actief zijn in Epe, Heerde en Hattem. Vrijwilligers worden gewaardeerd en geven hen de kans om jezelf en je talenten verder te ontwikkelen.
2. Interview met Els Koopman over de rijbewijs keuringen CBR in o.a. Hattem, speciaal voor senioren van 75 jaar en ouder. Automobilisten kunnen via Regelzorg rijbewijskeuringen Rijbewijskeuringen in de Marke in Hattem op zaterdag 11 februari, 11 maart en 8 april zich medisch laten keuren voor verlenging van hun rijbewijs.
3. TV Overzicht
4. Muziek uit het verleden.
Regie en redactie; Gerrit Naber
Techniek; Jan Boeve, Samuel Koridon en Gerrit Naber
Presentatie; Marijke Riesebeek